Szolgáltatásaink

Várunk Téged és Isuzudat Gyálon szervizünkben! Független, Isuzura szakosodott szervizünkben, évtizedes tapasztalattal és elhivatottsággal rendelkező, képzett munkatársaink végzik

  • időszakos és szervizprogram szerinti karbantartási feladatokat garanciaidőn belül is,
  • garanciaidőn túli javítási munkákat,
  • gyári Isuzu műszeres diagnosztikát,
  • műszeres futómű-ellenőrzést és beállítást,
  • klímafeltöltést és -tisztítást,
  • hatóságilag előírt műszaki vizsgáztatást.

Ne feledd, hogy Isuzud akkor marad hosszú távon megbízható partner, ha a gyárilag előírt szervizperiódust betartod. A karbantartást és ellenőrzést egy specialista szakember végzi. Környezeted és pénztárcád védelme érdekében gyári előírás szerint végeztess karbantartást és cseréltess olajat! Hidd el, ha a gyárilag előírt minőségű kenőolajat használsz, akkor az megfelelő kenést biztosít a szervizperiódus teljes időszakában. Viszont ha nem tartod be az előírást, akkor az esetlegesen gyengébb minőségű kenőolaj már a kezdetektől károsíthatja a motor alkatrészeit, a differenciálművet, sebességváltót vagy más hajtáselemet. Előzd meg a bajt és szervizeltess a gyártó előírása szerint. Időben cserélni valamit sokkal kevesebbe kerül, mint utólag nagyobb felújítást végezni.

Megsérült az autód? Segítünk!

Teljes köru kárügyintézés a kárfelvételtol a javításon át a kárrendezésig. Vállaljuk a teljes körű karosszéria javítást,fényezést. Szakembereink munkáját speciális célszerszámok, karosszériahúzató padok és a legmagasabb szakmai felügyelet segíti.

Alkatrészek

Alkatrész-kereskedésünkben kedvező áron, igény szerint egyaránt megtalálhatod az eredeti Isuzu és Opel alkatrészeket, kiegészítőket mind a gyári beszállítói, mind a többféle minőségi kategóriába tartozó utángyártott, valamint a használt alkatrészeket.

Alkatrészt keresel vagy ajánlatot kérnél? Kattints a erre a linkre és vedd fel velünk a kapcsolatot!
24 órán belül postai utánvéttel feladjuk a kívánt készleten levő alkatrészt, amennyiben nincs lehetőséged a személyes átvételre. Alkatrésszel vagy csomagküldéssel kapcsolatosan erre a linkre kattintva tudsz érdeklődni.